[Polska]Koncentrat do ciasta babki piaskowej
Przeznaczony jest do produkcji babek piaskowych. Koncentrat pozwala na uzyskanie wyrobu o du?ej obj?to?ci, delikatnej strukturze, dobrej krajalno?ci i przed?u?onej ?wie?o?ci.
SPOSÓB PRZYRZ?DZANIA
SK?ADNIKI - na 1000 g wyrobu gotowego
Koncentrat - 140 g
Skrobia ziemniaczana - 350 g
Cukier puder - 210 g
Margaryna - 170 g
Jaja - 210 g (4 szt.)
RAZEM - 1080 g
ubytki technologiczne - 80 g
masa wyrobu gotowego - 1000 g
Margaryn? roztopi? . Skrobie ziemniaczan?, cukier, koncentrat wymiesza?. Nast?pnie doda? wystudzon? roztopion? margaryn? i jaja. Wszystkie sk?adniki miksowa? ok. 5 min. a? do uzyskania jednolitej g?adkiej masy. Ciasto prze?o?y? do uprzednio przygotowanych foremek. Foremki z ciastem wstawi? do podgrzanego piekarnika i piec w temperaturze 180-190 C. Czas wypieku 45-50 min.
Opakowanie - standard worki 25 kg lub na ?yczenie klienta
Dodatkowe informacje:
Miejsce produkcji: | Poland |
Cena: | Zapytaj o cenÄ™ |
Opakowania: | 25 kg |
Kategoria: Artyku?y spo?ywcze -> Dodatki do ?ywno?ci
Lena2
|
Ulica: | Wroc?awska 53-59 |
Miasto: | Kalisz |
Kod pocztowy: | 62-800 |
Region: | wielkopolskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 62 762 09 13 |
Faks: | +48 62 762 09 13 |
|
|
Osoba kontaktowa |
ImiÄ™ i Nazwisko: | Tomasz Chlebowski |
Telefon komórkowy: | +48 502 751 759 |
|