Warzyw i owoców Machine Chips Żywności
1) do smażenia próżniowe jest procesem próżniowej narybku i deoil żywności w dość niskiej temperaturze.
2) smażyć próżni może dopuścić do utraty składników odżywczych żywności wysokiej temperatury, a to może skutecznie zachować oryginalne kolory i zapach żywności oraz zmniejszenie kosztów przetwarzania.
3) wskaźnik zawartości oleju spożywczego poniżej 15%.
4) rezerwy i skrapla się dobrze. I to jest ostre i pyszne.
5) Urządzenie jest wykonane ze stali nierdzewnej stali i spełnia wymogów sanitarnych żywności.
6) Jest to bezpieczne, niezawodne i łatwe w obsłudze.
7) odśrodkowe technologii odolejania dla narybku próżni szerokiej adaptacji i niepowtarzalny efekt.
8) jest głównie dla owoców (jabłko, banan, ananas, brzoskwinia), warzywa (marchew, dynia, fasola szparagowa, słodkie ziemniaki, taro, czosnek, papryka, cebula), suszone owoce, chiński daty, orzeszki ziemne i inne produkty wodne i mięsa.